« Takaisin hakusivulle

Krouvinmäki boarding house 3/5

Cottage Marketing, Oy Prima Partner Russia Ltd

Maloluokitus (.pdf)


MyyjäyritysOy Prima Partner Russia Ltd
Puhelinnumero+358407193637
Sähköpostiosoiteinfo@PrimaPartnerRussia.com
WWW-osoitewww.fishingholiday.fi
KatuosoitePuistokuja 19
Postinumero07970
PostitoimipaikkaRUOTSINPYHTÄÄ
PaikkakuntaLoviisa, Ruotsinpyhtää
Neliömäärä21 persons Some 40-90 m2
Lähin kalavesiKYMIJOKI
Etäisyys kalavedestä100m
Lisätiedot
Strömforsin ruukki on yksi Suomen vanhimmista rautaruukeista. Kymijoen läntisimmän haaran vedet pyörittivät Strömforsin rautaruukin vesirattaita yli 250 vuoden ajan pitäen vesivasarat liikkeessä sekä sepät ja sällit kiireisinä.

Savitalona tunnettu Krouvinmäen rakennus on vuodelta 1784. Krouvinmäki muutettiin ruukin työväen asuintiloiksi vuonna 1805, ja se kunnostettiin majoitustilaksi Museoviraston valvonnassa vuonna 1991. Vuonna 2018 se siirtyi Loviisan kaupungilta yksityiseen omistukseen ja remontoitiin uudelleen.

Krouvinmäessä on 21 vuodepaikkaa: kahdeksan huonetta, joista kuusi on kahden hengen huoneita, kaksi kolmen hengen ja yksi viiden hengen huone.

On elämys viettää yö historiallisessa savitalossa missä on paksut seinät jotka imee ääntä tehokkaasti ja vierustoverin äänet tuskin kuuluu. Virkeänä on aamulla siirtä läheiseen kymijokeen kokeilemaan kalaonnea ja saaliin voi keittiössä valmistaa tai savustaa. Alueella on myös perinne saunatiloja joita voi kysellä majottajalta lisää.

Huoneet ja yhteinen keittiö on uusittu hiljattain. Suihkut ja kylpyhuoneet sijaitsevat käytävällä aivan huoneiden vieressä.
Kalastuspalvelut 40 KM VIEHEKALASTUSALUE KYMIJOELLA!

Keski-Kymen erityiskalastuslupa-alue alkaa Ankkapurhan padolta, Kouvolan Inkeroisista, jatkuen Ahvionkoskien kautta Kymijoen länsihaaraan, aina Pyhtään Tammijärveen asti. Alueella on mm. useita vapaana virtaavia koskia, joissa voidaan viehekalastaa Keski-Kymen luvilla.

Piirteenkoski on vuolas ja suosittu kalastuspaikka. Susikoski on syvä ja leveä virta, Ahvionkoskien alue, aluksi virtamaisia, mutta lopuksi muuttuvat useiksi voimakkaiksi koskiksi. Länsihaarassa sijaitsevat Hirvivuolle ja Hirvikoski, kalastajien mieleen olevia kalastuskohteita. Muuten alueella on virtamaisia nivoja ja suvantoja. Alueelta löytyy niin soutukalastusalueita kuin myös moottoriuistelualueita sekä rannaltakalastuspaikkoja. Alueella on myös kalastuskieltoalueita, joten ole tarkkana ja katso kartta ja säännöt.

Pitkistä kalastusperinteistä ja runsaista kalakannoista tunnettu Kymijoki tarjoaa nyt erinomaiset mahdollisuudet kalastajille Keski-Kymen erityiskalastuslupa-alueella kalastamiseen. Alue on etelä-suomen pisimpiä yhtenäinen erityiskalastuslupa-alue.

Vesialueen omistajien ja kaupunkien kanssa yhteistyössä toteutettu hanke edistää kalastusmatkailijoiden myötä myös alueen matkailua ja elinkeinoja sekä parantaa alueen vetovoimaa ja imagoa.

Alue on saavuttamassa mittavaa mainetta kalamiesten ja -naisten keskuudessa. Kymijoki tarjoaa hyvät puitteet myös muihin virkistysharrastuksiin, kuten melontaan ja retkeilyyn. Lisäksi kulttuurin harrastamiseen on runsaasti mahdollisuuksia alueen kulttuurihistoriallisissa kohteissa. Pyöräilyreitit kulkevat paikoitellen Kymijoen varrella.

http://www.keski-kymenerityiskalastusalue.fi/

https://www.youtube.com/watch?v=CdOQN0cNjmM

https://www.fishinginfinland.fi/river_kymijoki
Kuvia huvilasta


« Takaisin hakusivulle