« Takaisin hakusivulle

Kartanomäki 4/5

Cottage Marketing, Oy Prima Partner Russia Ltd

Maloluokitus (.pdf)


MyyjäyritysOy Prima Partner Russia Ltd
Puhelinnumero+358407193637
Sähköpostiosoiteinfo@PrimaPartnerRussia.com
WWW-osoitewww.fishingholiday.fi
KatuosoiteKartanomäentie 2
Postinumero07970
PostitoimipaikkaRUOTSINPYHTÄÄ
PaikkakuntaLoviisa, Ruotsinpyhtää
Neliömäärä36persons / 6 x 90 m2
Lähin kalavesiKYMIJOKI
Etäisyys kalavedestä200m
Lisätiedot
Strömforsin vanha ruukkialue tarjoaa mahdollisuuden leppoisaan lomailuun historiallisesti merkittävässä miljöössä. Elämä vuosisataisessa ympäristössä jatkuu vanhoja perinteitä kunnioittaen.

Käsityöläisyys luo leimansa koko alueen tunnelmaan. Ruukissa toimii kesällä pajamuseoiden, näyttelyiden ja käsityöläispuotien lisäksi ravintoloita ja kahviloita.

Ruukin alue on aina avoinna.

RIVITALOT KARTANOMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

Osoite: Kartanomäentie 2, 07970 Ruotsinpyhtää

Kartanomäen talossa on kuusi 90 neliömetrin huoneistot, joissa on pieni takapiha ja terassi.

(Strömforsin Ruukki, Ruotsinpyhtää) itäosassa Kymijoen tai Loviisan varrella, moottoritien Loviisa-Kotka puolivälissä. Etäisyys Helsinkiin on n. 105 km ja Kotkaan on n. 35 km 25-30 min ajomatka, Haminan suuntaan. 40 minuutin ajomatka.

Kalustetuissa ja varustetuissa huoneistoissa on 3-4 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, suihkuhuone / wc, ulkoterassi, TV, WiFi; astianpesukone ja pesukone.

Strömfors Ruukki on suosittu matkailijoiden keskuudessa etenkin kesäaikaan, ja kylässä on silloin tällöin joitain paikallisia tapahtumia, katso www.visitloviisa.fi;

Kesäisin kahvilat, ravintolat, saunat ja uimapaikat, paljon luontoa ympärillä, syksyllä metsässä sienien ja marjojen keräämiseen ja mahdollisuus harrastaa ulkoilua: lenkkeily, kuntosali, jalkapallo, pyöräily, tennis jne. Talvella tulevat nauttimaan hiihto, luistelu ja pilkkiminen!

Meillä on useita aktiviteetteja ympäri aluetta ja useita uimapaikkoja 5 km: n alueella (joki, meri ja järvet).

Lisätietoja Village Strömfors Ruukista https://stromforsinruukki.com/.
Kalastuspalvelut 40 KM VIEHEKALASTUSALUE KYMIJOELLA!

Keski-Kymen erityiskalastuslupa-alue alkaa Ankkapurhan padolta, Kouvolan Inkeroisista, jatkuen Ahvionkoskien kautta Kymijoen länsihaaraan, aina Pyhtään Tammijärveen asti. Alueella on mm. useita vapaana virtaavia koskia, joissa voidaan viehekalastaa Keski-Kymen luvilla.

Piirteenkoski on vuolas ja suosittu kalastuspaikka. Susikoski on syvä ja leveä virta, Ahvionkoskien alue, aluksi virtamaisia, mutta lopuksi muuttuvat useiksi voimakkaiksi koskiksi. Länsihaarassa sijaitsevat Hirvivuolle ja Hirvikoski, kalastajien mieleen olevia kalastuskohteita. Muuten alueella on virtamaisia nivoja ja suvantoja. Alueelta löytyy niin soutukalastusalueita kuin myös moottoriuistelualueita sekä rannaltakalastuspaikkoja. Alueella on myös kalastuskieltoalueita, joten ole tarkkana ja katso kartta ja säännöt.

Pitkistä kalastusperinteistä ja runsaista kalakannoista tunnettu Kymijoki tarjoaa nyt erinomaiset mahdollisuudet kalastajille Keski-Kymen erityiskalastuslupa-alueella kalastamiseen. Alue on etelä-suomen pisimpiä yhtenäinen erityiskalastuslupa-alue.

Vesialueen omistajien ja kaupunkien kanssa yhteistyössä toteutettu hanke edistää kalastusmatkailijoiden myötä myös alueen matkailua ja elinkeinoja sekä parantaa alueen vetovoimaa ja imagoa.

Alue on saavuttamassa mittavaa mainetta kalamiesten ja -naisten keskuudessa. Kymijoki tarjoaa hyvät puitteet myös muihin virkistysharrastuksiin, kuten melontaan ja retkeilyyn. Lisäksi kulttuurin harrastamiseen on runsaasti mahdollisuuksia alueen kulttuurihistoriallisissa kohteissa. Pyöräilyreitit kulkevat paikoitellen Kymijoen varrella.

http://www.keski-kymenerityiskalastusalue.fi/

https://www.youtube.com/watch?v=CdOQN0cNjmM

https://www.fishinginfinland.fi/river_kymijoki

https://www.fishingcenter.fi/kukuljarvi/kalastusluvat-ja-venevuokra
Kuvia huvilasta


« Takaisin hakusivulle